Dagens boklunch med Inkräktare

BP frågade i förra inlägget om jag inte hade någon recension av deckare på gång, en genre som jag vet att hon föredrar. Det har jag faktiskt. Jag har precis börjat läsa Inkräktare av Tara French, och jag har en känsla av att jag kommer att plöja den här boken i dag.

I dag kan jag tyvärr inte dela med mig av något smarrigt lunchrecept eftersom vi åt hemgjord pyttipanna, alltså en blandning av rester från kylskåpet. Litet tärnad potatis, kyckling, lammkorv och soltorkade tomater, med mangold från min första odling i pallkragar och litet brieost.

Nu läsning, och senare i eftermiddag kommer en eller flera recensioner av böckerna jag visade i går. Ha det fint! Och glöm inte att dricka mycket vatten.

3 reaktioner till “Dagens boklunch med Inkräktare

  1. Inkräktare och inkräktare – hahaha:-) Alltså Shelly ser ut som om hon för en gångs skull tröttnat på att vara den perfekta fotomodellen i 32 graders värme. Katten däremot verkar ha riktigt roligt att göra sina yogaövningar i solen;-)

    Stort tack för länken:-) Det glädjer mig att du inte har övergivit deckaregenren;-)

    PS. Köpte fyra nya deckare hos Akademibokhandeln igår. Vid kassan frågade den trevliga killen om et var rationen för en veckas läsning. – Jo, ungefär svarade jag. Du verkar verkligen sluka böcker i ett rasande tempo. DS.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.