Vilken bok skall jag läsa nu?

Jag önskar att jag kunde läsa allihop samtidigt, men någon måste jag ju börja med. Vilka har ni läst och kan rekommendera?

Jag skall inte säga att jag brukar cykla en timme varje morgon, eftersom det hittills bara hänt några gånger, men jag har i alla fall börjat med det. Och för att stå ut med tristessen, att sitta och cykla i ett ensamt rum i den gamla drängstugan, började jag lyssna på andra delen i serien om Familjen Bridgerton. Det är mysigt och romantiskt, och det är inte förrän efter en halvtimme jag börjar titta på klockan.

Julia Quinns bok är alltså vad jag lyssnar på när jag cyklar, men jag behöver en bok att läsa också, så kom gärna med förslag. Under dagen blir det annan läsning, om Regeringsformen, men i kväll ser jag fram emot att börja läsa någon av de tio översta i inlägget.

9 reaktioner till “Vilken bok skall jag läsa nu?

    1. Det förslaget var helt väntat från en deckarläsare som du :) Jag brukar inte gilla så råa historier som Keplers, men de kan verkligen skriva så att man glömmer tid och rum. Flest rekommenderade Bikupan, så jag börjar med den, men sedan kommer Spegelmannen snabbt på tur!

      Gilla

    1. De flesta har föreslagit Bikupan, så jag börjar med den, men sedan måste jag läsa de andra också. Kanske att jag läser Vänligheten av John Ajvide Lindqvist efter Bikupan. Jag har inte läst något av honom och handlingen utspelar sig dessutom i Norrtälje, det gör det litet extra spännande att läsa.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.