Kaffe, alltid kaffe (10/365)

Och ja, han slickade i sig det sista av kaffet i koppen. Tokiga katt ♥

Nu heter han förresten Kurro, efter förslag från BP häromdagen, tack så mycket! Kurro är japanska och betyder svart, det passar ju bra.

23 reaktioner till “Kaffe, alltid kaffe (10/365)

 1. Vad fin han är och vilket passande namn! Jag har faktiskt också en kaffedrickande katt :)
  (vet i och för sig inte om det finns något hon inte äter eller dricker)

  Gillad av 2 personer

  1. Tack! Bloggvärlden är ganska fantastisk, tack vare BP fick katten sitt namn :) Vad lustigt att katter verkar kunna dricka kaffe, det kan ju omöjligt vara en smak som de bör dricka, eftersom bittra smaker ofta betyder att de är giftiga i naturen. Men det är samma sak här, det verkar inte finnas något som han inte äter eller dricker ;)

   Gillad av 1 person

  1. Tack! Han rör sig som en gepard och har så otroligt fin och blank päls, blicken däremot är helt vild :)) Han har redan satt vår Doris på plats. Namnet tackar jag BP för, det blev ju jättebra till honom.

   Gillad av 1 person

 2. Hahaha! Har heller aldrig hört talas om en katt som dricker kaffe – eller Nespresso för den delen. Såååå himla kul att du döpte honom till Kurro. Jätteroligt och tusen tack för länken:-) Min japanska kompis hade också en svart katt som hette Kurro. Frågade henne vad kurro betydde, och då berättade hon att det betyder svart. Å hennes Kurro hade samma ovana som dina Kurro – nämligen att ta promenader på bord, speciellt på dukade sådana med massvis med uppställda japanska maträtter;-)

  PS. Tack för tipset med Linizio. Min favo är Arpeggio, men jag tar en skvätt mjölk eller grädde i den. DS.

  Gillad av 2 personer

  1. Jag kollade upp Arpeggio, som verkar vara en ganska stark sort. Jag skall testa den nästa gång jag beställer kapslar. Kul att prova nya smaker. Och kul att Kurro blev Kurro, jag tycker att det ser ut som om han lyssnar till namnet redan :)

   Gillad av 1 person

  1. Inte jag heller, men den här har en heeeel del hyss för sig… i dag upptäckte jag att han grävt ut jord ur en kruka i fönstret och bitit av prydnadskvistar i en vas. Kvistarna låg demolerade på golvet nedanför… Och han smakade inte bara på kaffet, jag hörde hur han verkligen lapade i sig, galenpannan!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.