Bokvarning blev boktips!

Ostylat foto från min morgon vid frukostbordet. Kattens mat på soffan så att inte Shelly skall äta upp den… På hörnhyllan gamla pärmar och urklipp från 80-talet och framåt med recept som jag börjat sortera (och kasta). Många med mina omdömen, som visar att jag nog utvecklats i köket ;)

Mona på Boktanken skrev ett ganska hård sågning av den här Augustprisvinnaren i sin bokblogg för ungefär en månad sedan. Och, som det kan bli ibland, blev jag extremt nyfiken på vad det här är för bok! Det är nästan det roligaste tycker jag själv, när jag skriver om en bok som inte föll mig i smaken, men recensionen fick andra att vilja läsa den!

Den här boken fanns inte i någon närliggande bokhandel, eftersom det inte finns några närliggande bokhandlar där jag bor, och den fanns inte i de stora internetbokhandlarna. Men på bokbörsen hittade jag den för ett par hundralappar, och beställde.

I eftermiddag skall jag fylla på det här inlägget med mina tankar om den här boken (utgiven i två delar) och med min utvärdering av boken. Nu först träning för att hålla min onda höft under kontroll, och så vidare arbete med ett gäng böcker som skall tillbaka till juridiska biblioteket.

Ses!

5 reaktioner till “Bokvarning blev boktips!

  1. Här undrar jag bara hur du hinner med dessa två tegelstenar på en eftermiddag… Inte min genre, och jag hade inte tänt till heller. Men jag har gjort misstaget att köpa böcker som bokbloggare rekommenderat, och jag blev väldigt besviken. Gjorde kanske om misstaget idag. Ska bli spännande att se. Men jag köpte iaf ”Änkorna”, ett säkert kort;-)

    Gilla

    1. Absolut inte hemligt! Det är Gyllene äpplen av Gunnar Broberg. Jag fick bråttom iväg och glömde skriva det bara. I kväll skall jag berätta mer om den, och ta med några spännande citat.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.