Busfrö (137/366)

fame

Hon pallar inte äpplen eller skjuter med slangbella på förbipasserande. Hon är ett stillsamt busfrö. Med självklar pondus kliver hon upp på bordet och lägger sig till rätta, trots att vi under hennes snart fyra år hos oss alltid lyft ned henne. Hon vet att bordet är förbjudet område, ändå såg det ut så här när jag kom tillbaka till bordet för att ta en bild till min bokrecension häromdagen.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

9 reaktioner till “Busfrö (137/366)

 1. Ett bestämt litet busfrö som tydligen tycker om att ligga på bordet och därför ligger på bordet oavsett om det är tillåtet eller inte :) En ljuvlig bild och hon/han smälter så fint in där hon, ja, det får vara en hon, ligger och ser helt oskyldig ut. Ett väldigt vackert busfrö i en vacker och rofylld miljö.

  Liked by 1 person

  1. Det sägs ju att katter är smartare än hundar, men våra hundar vet till exempel att de inte får sova i soffan, och kommer jag någon gång på dem med att ligga där, hoppar de snabbt ned, ögontjänarna ;) Men de vet att det de gör är fel. Fame (som är en hon) rör sig inte ur fläcken och visar inte minsta tillstymmelse till att hoppa ned. Det kan ju visserligen betyda att hon faktiskt vet vad som gäller, men att hon struntar blankt i det….

   Gilla

 2. Nej, katter på bordet eller i sängen klarar jag inte av. Katthår nära en måltid – nej usch!

  MEN jag förstår att du lät katten vara fotomodell för denna enormt vackra bild (trots katten på bordet måste jag ju säga att fotot är kanoooooon.

  PS. Bilden påminner mig om min japanska kompis Motoko som hade bjudit in ett antal vänner till middag. Dukningen var så otroligt vackert japanskt. Åsså hoppade hennes svarta katt upp på bordet och vandrade mellan tallrikarna och alla andra dekorationer och lämnade svarta hårstrån på den kritvita duken. Maken, som dessutom är allergisk mot katter och jag bara suckade. DS.

  Liked by 1 person

 3. Här är det också förbjudet att ligga på bordet som mina 3 katter högaktningsfullt struntar i :D De väntar bara tills jag vänder ryggen till.
  Måste ändå säga att hon är väldigt dekorativ där på bordet.

  Liked by 1 person

 4. Hihihi…..ett riktigt gulligt litet busfrö :) Svårt att motstå en sån sötis :) Är det inte lite typiskt katter att dom gärna vill upp på bord och fönsterbrädor, liksom för att ha översikt över allt och alla ?
  En underbar bild på alla sätt och kissen är ju sååååå vacker ! <3<3

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.