Tätt intill (192/366)

tätt intill 1

Shelly vill alltid följa med oss, vart vi än går är hon alltid lika glad och nyfiken. Här är hon tätt intill mig när jag fyller på vatten i karet till hästarna.

 

tätt intill 2

Medan vattnet fylls på väntar hon tålmodigt bredvid mig.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

17 reaktioner till “Tätt intill (192/366)

  1. Det är precis vad hon är :) Sheltiesar är nog det generellt sett, det är en vallhundsras, och de är i regel väldigt söta och snälla, villiga att vara till lags.

   Gilla

  1. Kul att du gillar dem :) Jag ville få med hela momentet med vattningen av hästarna, jag gillar ju att dokumentera vårt liv, som en bilddagbok, och då är det kul att se hur vår vardag såg ut om man tittar tillbaka om några år. Då måste vara hela slangen vara med om man skall få en bild av hur det gick till.

   Gillad av 1 person

  1. Tack :) Ja, hon är verkligen en trogen vän i vått och torrt. Tänk att de aldrig någonsin visar sig irriterade eller arga på sin matte, bara glada och tacksamma för allt.

   Gilla

 1. Två helt suveräna bilder med härliga färger – gladfärger helt enkelt!
  Gillar att du alltid skriver ”personliga kommentarer till alla teman. Alltså beskrivningar som relaterar till dig, din familj och djuren. Hade jag FB så hade jag slängt in en ”tummen upp”-symbol här;-)

  Gillad av 1 person

  1. Kul att du gillar det :) Jag är visserligen med i fotoutmaningar, men huvudsyftet med bloggen är just att den är en bilddagbok om vårt liv, så jag är inte så mycket för att trixa med tekniska finesser för att få perfekta bilder, jag vill mer dokumentera hur verkligheten ser ut.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.