Söndagens smakbit ur en bra bok v. 34

Mari, på den norska bloggen Flukten fra virkeligheten, håller i ett inlägg som brukar återkomma varje söndag, där alla som deltar bjuder på en smakbit ur en bra bok.

enright

Jag har kommit ganska långt i den här boken, och skulle gärna sätta mig i fåtöljen och sträckläsa den till slutet. Citatet kommer från sidan 107, och ger en bra känsla för bokens karaktär:

”Jag mår väldigt bra”, hade han sagt. Tolv månader och två omgångar med kemoterapi senare var han död. Alltså vilade en frisk man i sin grav och en kvinna som kände sig egendomligt sjuk körde omkring på landsbygden och satte igång vindrutetorkarna var gång hon ville svänga åt vänster.

På onsdag lägger jag upp min recension av boken här i bloggen. Recensionen kommer att bli positiv, så mycket kan jag avslöja redan nu.

Fler smakbitar ur bra böcker finns här.

Nu skall jag återgå till storstädning av huset och inplantering av utomhusblommor. Ha en fin dag allesammans!

28 reaktioner till “Söndagens smakbit ur en bra bok v. 34

  1. Jag skall fortsätta att läsa den i dag. Jag vet inte om man behöver fundera så mycket egentligen, kanske bara läsa litet långsammare. I vissa böcker gör det ingenting om man missar saker, i den här boken vill man inte missa någonting alls. Hoppas du är piggare snart!

   Gilla

  1. Jag älskade också Ängeln på sjunde trappsteget. Den här verkar inte vara så lik den, men väldigt bra på ett annat sätt. Man tycker att den är lättläst, men en hel del vill man stanna upp och fundera på innan man läser vidare.

   Gilla

  1. Den är riktigt bra. Jag trodde att den skulle vara litet lik Ängeln på sjunde trappsteget, men det tycker jag inte att den är. Jag gillade den boken också, men den här har mer botten, om man kan förklara det så.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.