Två överraskande och välkomna bokpaket

I dag blev jag glatt överraskad av två bokpaket, ett från Piratförlaget och ett från Lavender Lit. Efter det som hände i Stockholm i går, och hur orkeslös jag känner mig i dag, var det här extra välkomna överraskningar. När man själv är av den pyssliga sorten, som tycker om att slå in paket litet extra fint, är det dessutom roligt att själv få paket som ägnats litet extra omtanke ♥

Från Piratförlaget kom Där Satan har sin tron, av den norska och välkända författaren Unni Lindell. En spännande psykologisk thriller, som dessutom är den första boken med Marian Dahle i huvudrollen. Den blir perfekt att läsa under Påskekrim.
.

Från Lavender Lit kom den här spännande och fint inslagna boken; Min bästa väns fru. En relationsroman om skuld, skam, kärlek och åtrå. Författaren, Peo Bengtsson, skriver om antihjältar, sådana vi är utan försköningar. Det låter väldigt lovande tycker jag. Nästan litet ärligt franskt. Man kan ju inte bara läsa kriminalromaner under påsken, så jag kommer att variera läsningen under nästa vecka med den här relationsromanen också!

Recensioner kommer förstås i bloggen när det är är recensionsdagar, om 1-2 veckor.

3 reaktioner till “Två överraskande och välkomna bokpaket

  1. Snacka om att du är en bokslukerska, passande att du skriver recensioner och på så vis får böcker, en del som du säkert inte valt om varit i en bokaffär. Ja du får väl placera ett litet påskägg, ett glas och en flaska påskmust i favoritfåtöljen och sluka i dej bokstäverna, sjunka ner i dimman av stora och små bokstäver som tillsammans skapar en egen ”film”.

    Ja det är fruktansvärt, det som hände igår, då är sådana här överraskningar väldigt välkomna! Ha en trevlig Påsk!

    Gillad av 1 person

  2. Känner mig lika avslagen so du idag och har i stort sett bara suttit framför datorn och kollat svt:s direktsändning.
    Därför förstår jag att du blev lite extra peppad när du fick böckerna. Unni Lindell.är otroligt bra. Har läst många av hennes böcker.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.