Påskutmaningen 2017

Mias bokhörna håller i Påskutmaningen som pågår onsdag den 12 april – måndag 17 april. Titta in hos henne och läs mer om reglerna, och var gärna med du också.

Jag hoppas hinna läsa de här böckerna i första hand. Vi har planer för påsken som kommer att ta en del tid i anspråk, men hinner jag läsa fler böcker än de här ser jag det som en bonus.

Här har deltagare i Påskutmaningen börjat länka till sina blogginlägg med vilka böcker de planerar att läsa. Alla är välkomna att vara med, var gärna det du också!

11 reaktioner till “Påskutmaningen 2017

    1. Jag har inte heller läst något av henne, men enligt vad jag har läst om hennes så räknas hon till en av Norges bästa deckarförfattare. Om innehållet är lika bra som omslaget är snyggt så blir jag mer än nöjd :)

      Gilla

    1. Tack! Jag tror dock att jag kommer att hamna sist :)) Vinnaren är nämligen den som kommer att ha läst flest sidor när tävlingen är över, och jag har en hel del andra planer i påsk. Jag är med mest för det roliga att göra något gemensamt och få tips om andra böcker.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.