Läsglädje

Jag är så glad att bokförlagen fortsätter att ge mig förtroendet att läsa och recensera deras böcker. I dag fick jag alla de här böckerna!

Det är så roligt att läsa och få möjlighet att kliva in i olika berättelser, språk och stämningar. Och lika roligt är det att skriva om böckerna. När man brinner för något vill man ju gärna förmedla den känslan till andra, eller hur? Om jag lyckas förmedla åtminstone litet av min läsglädje till någon annan, så gör det mig väldigt glad.

Förutom att bli väldigt glad över förlagen som skickat de här spännande böckerna, blev jag också väldigt glad över vår lantbrevbärare. Vilken gentleman! Ni förstår ju själva att de här böckerna omöjligt kan få plats i en normalstor brevlåda. Så, istället för att skicka avier om att jag hade böcker att hämta i vår postutlämning, körde han upp till huset och lämnade böckerna personligen vid dörren. Det finns godhet i vår värld.

18 reaktioner till “Läsglädje

 1. Att du älskar att läsa böcker kan ju inte ha undgått dina läsare. Att du dessutom är helt fantastiskt dukig på att recensera dom också har väl förlagen förstått, speciellt om de läser dina inlägg. Och du verkar hinna med alla deadlines också – fantastiskt!

  Vilken gullig lantbrevbärare! Hoppas han fick en flaska vin som tack;-)

  Gillad av 2 personer

  1. Tack, vad roligt att du tycker det :) Brevbäraren fick ingen flaska vin i dag, men han skall absolut få en present. Han är alltid, faktiskt alltid, glad och enormt serviceinriktad.

   Gilla

  1. Det heter ju att man skall gräva där man står, så kanske borde jag skriva en bok med inspiration från vår lilla by, som ju är som ett minisamhälle med glädjeämnen, problem, släkt- och grannfejder m.m. som säkert de flesta kan känna igen sig i. Allt börjar med en tanke :)

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.