Eget tema: Läs mer! (25/365)

Som en slags Dr. Dolittle, mannen som kunde tala med djur, läser jag varje dag högt ur någon bok för våra djur. Ju mer existentiell och komplicerad bok, desto bättre tycker de. Ni ser ju själva! Nej då, jag skämtar förstås!

Sanningen är att de är väldigt svartsjuka på varandra. Om någon kommer för nära mig, måste de andra vara ännu närmare. Inte lätt att få något läst då… Men det blev en kul bild, återigen med mobiltelefonen av den enkla anledningen att alla ögonblick med djur är över på mindre än en sekund, så det gäller att ta den kamera man har till hands, knäppa av och hoppas att bilden inte blev alltför oskarp ;)

Ha en fin kväll!

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

 

 

17 reaktioner till “Eget tema: Läs mer! (25/365)

 1. Godnattsaga? Söt bild! Läsning är fantastiskt! Att med några ord lästa hamna i en helt annan värld. Har ett gäng bokmalar här hemma och det är böcker högst upp på önskelistorna varje år.

  Gillad av 1 person

  1. Vad kul att ni gillar att läsa allihop! Mina tjejer har kommit av sig litet, den äldsta som är tretton har gått över till att lyssna på böcker nu, för att kunna göra annat samtidigt, och jag är glad bara de gillar böcker :)

   Gilla

  1. Läsning är fantastiskt på så många sätt, och att ordförrådet och tempot i läsningen ökar med läsning blir så tydligt nu när barnen går i mellan- och högstadiet. Skillnaderna blir tydliga mellan de barn som inte läser och de barn som gör det. Jag märker med mig själv att jag blivit litet skarpare sedan jag tog upp läsningen igen. Under en period hann jag inte läsa alls, då kändes det som huvudet bara var fullt av ludd.

   Gilla

 2. Hahaha! Dina fotomodeller ställer upp som vanligt, men Shelly verkar vara rejält uttråkad;-) Ja, du är verkligen en mästare på arrangerade foton, och du har då verkligen dina fotomodeller på din sida:-)

  Gillad av 1 person

  1. Knepet är att ha kameran nära, oftast mobiltelefonen eftersom den är lagom liten att ha med sig hela tiden, och hinna få fram den och knäppa en bild innan ögonblicket är över. Den enda som är relativt enkel att placera där jag vill är Shelly, men då brukar hon inte se så här glad ut ;) Spontana ögonblicksbilder är bäst.

   Gilla

  1. Tack :) Jag funderade på teman som ”Högläsning” och ”Läsning med förhinder”, men det här temat var mer användbart om Janicke och Gunilla behöver hjälp med nya teman inför nästa år.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.