Kom igen då!! (26/365)

Kom igen, kom igen
Gör det inte så svårt
Kom igen nu kom igen
Ta det inte så hårt
Kom igen, kom igen
Låt dig bara svepas med
Kom igen nu kom igen
Ta det för vad det är

Jag googlade på Kom igen, och hittade en text av Mauro Scocco från slutet av 90-talet. Det här är sista versen, och jag tycker att den passar till fotot på vår Doris som ser ut att vara så less och uppgiven.

Egentligen vaknade hon av att jag höll kameran framför henne. Och hur trött hon än var, så blev hon helt alert och hade hoppat ned på golvet efter ett enda foto taget. Tänk att gå från så trött till klarvaken på den korta tiden.

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

20 reaktioner till “Kom igen då!! (26/365)

 1. Men Åh vilken underbar tolkning och bild! Så fyndigt! När jag sitter hemma och kikar på bilder kan jag lätt bli lite enkelspårig och den där kreativa och lite fyndiga tanken vill inte riktigt infinna sig. Men så ibland så ploppar det upp och man kan tänka lite ”utanför”. Sen så blir man ju så inspirerad av att kika in hos alla andra. Som här hos dig :)

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Jag håller med, visst blir man inspirerad av andra! Jag har fastnat litet i fotograferingen på grund av att jag inte är van vid kylan som blev, men i morgon skall det bli både varmare och soligare, så då tänkte jag passa på :) Ser fram emot i morgon kväll och helgen när jag skall titta runt i era bloggar!

   Gillad av 1 person

  1. Tack, vad roligt att du tycker det! Jag tycker om att fota dem, men det är svårt att få till bra bilder på särskilt katterna som inte går med på att dresseras och stanna där man vill ha dem. Det gäller att inte missa ögonblicken, ibland är man på rätt plats :)

   Gillad av 1 person

  1. Tack! Hon var så fin när hon låg i soffan och sov. Jag satt bredvid i en fåtölj och läste och viskade till min man att hämta kameran tyst utan att Doris skulle vakna. Jag hann precis knäppa en bild innan hon hoppade ned på golvet för att se vad som var på gång ;)

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.