Dagens boklunch – Lax och jordgubbssalsa med chili och lime

Plötsligt har jag börjat läsa olika böcker beroende på var jag är. En i bilen, en i soffan, en när jag äter frukost och lunch. Det här är en lunchbok. En riktigt bra sådan, tänkvärd. Ett par recensioner kommer före, men sedan är det dags att berätta mer om Jodi Picoults roman.

Dagens lunch blev lax och en salsa gjord av litet av varje. Några jordgubbar, en halv chili som jag hackade, strimlade sockerärtor, hackad röd lök, litet limesaft, fetaost, salt och peppar. Väldigt somrigt, fräscht och gott.

Hoppas ni får en fortsatt fin dag!

8 reaktioner till “Dagens boklunch – Lax och jordgubbssalsa med chili och lime

  1. Så fräscht och gott det ser ut. Jag älskar lax. Och jordgubbar. Och feta. Och sockerärtor …
    Men flera böcker samtidigt, nej jag håller mig nog helst till en och samma.

    Gilla

  2. Tröttnar nog aldrig på dina fantastiska kreationer. Jag menar den arrangerade bilden alltså. Helt suveränt! Dessutom är du otroligt ambitiös vad gäller matlagning.
    Är även impad att du läser flera böcker parallellt, nåt jag heller aldrig kunnat göra.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.