Genom fönstret (6/365) klockan fem på morgonen

I går vaknade jag redan klockan fem på morgonen, utsövd och pigg efter att ha sovit de sju timmar som verkar vara vad jag behöver per natt. Jag tog med mig den här otroligt spännande kriminalromanen ned till salen, som sådana här rum kallades när vårt hus byggdes i slutet av 1800-talet.

Jag var helt inne i boken och märkte först inte hur det blev ljusare utanför. Men titta så vackert med soluppgången. Fotot tog jag med min mobiltelefonkamera, så ingen vidare skärpa och så vidare, men ett mysigt minne. Recension av boken kommer under dagen om ni vill veta vad jag tyckte om den.

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare.

 

8 reaktioner till “Genom fönstret (6/365) klockan fem på morgonen

 1. Reagerade också på tiden och ljuset :) Jag går ju upp runt fem alla morgnar och visst är det en härlig stund på dagen :)
  Här är klockan just nu strax för halv sju och det är fortfarande alldeles kolsvart ute!
  Ha en bra dag!

  Gilla

  1. Du har rätt, texten i inlägget stämmer bättre än rubriken :) Jag gick ned och började läsa vid fem, men klockan var nog sju eller där omkring när jag tittade upp och såg det här. Ja, det har sina sidor att bo i ett gammalt hus. Det är charmigt, men också mer jobb tror jag. Så du är också uppvuxen så här, då vet du hur det är :)

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.