Fame gillar också min nya weekendväska

Jag fick den här snygga väskan i ett samarbete med Bagasi. Jag har redan testat den på en dagsutflykt i Stockholms skärgård, och till det var den perfekt. Jag hade plats för badkläder, kamera, två objektiv, plånbok, solglasögon, plåster, en vattenflaska och min jacka som jag inte behövde den dagen.

I dag tänkte jag ta några närmare bilder på väskan, men ni vet kanske hur katter är? De gillar alla skrymslen som de kan krypa in i, så Fame var snabb att krypa ned i weekendväskan. Men då ser ni ju å andra sidan hur rymlig den faktiskt är. Bredvid  väskan står den necessär som följer med väskan. Superfin den också, i mocka.

Här kan du läsa inlägget och se bilderna från ångbåtsturen till Gällnö, inklusive tips på hur du bokar biljetter, var du kan äta, fika, övernatta och bada. Jag har fått flera roliga kommentarer på inlägget i bloggen och på Instagram, om att den fina weekendväskan liknar de gamla väskorna som barnmorskorna hade med sig ut till kvinnorna i stugorna som skulle föda, eller en läkarväska. Någon tyckte att den liknar Pippi Långstrumps kappsäck. Den här är dock inte fylld med pengar, dessvärre ;)

En skinnväska passar alltid en litet mer dressad, välklädd stil. Men jag har använt den till en mer avslappnad stil i jeans och sneakers, och jag tycker att den fungerar lika bra till det. Weekendväskan finns i skinn och kanvas i olika storlekar och färger. Jag gillar min mörkbruna, men även den bruna i skinn och kanvasväskan i färgen british racing green. Och så har Bagasi jättefina ryggsäckar också, och datorväskor, skötväskor och en hel del mer.

Supersnygg och klimatsmart weekendväska som håller minst en livstid eller två. Hellre en litet mer påkostad väska som håller länge än många olika tycker jag. Den här väskan är handsydd i väldigt mjukt och följsamt skinn. Jag gillar den verkligen. Ni kommer säkert att få se den i fler inlägg. Dels var den med på utflykt till Väddö, där vi åt på Bonden & Burgaren och på Bondens Glasskalas, dels kommer jag att packa till mig i den när vi reser till Gotland.

Nu är det dags att ta cykeln till Leiftra och ge henne lunchhö. Har jag berättat att hon fick tummen upp av veterinären för en vecka sedan? Nu kan jag börja träna upp henne igen, sakta sakta. Tittar runt hos er senare i kväll!

7 reaktioner till “Fame gillar också min nya weekendväska

 1. Skitsnygg väska! Själv har jag en liten weekendresväska. Tar nästan alltid den för då ryms både kläderna och dessutom den mjuka kylväska som alltid är med när vi bilar runt och som då är fylld med diverse gott att tugga på och lämplig dryck till det. Det där sista gör att den är rätt tung att bära, så då är det bra att den ryms i resväskan som ju har hjul :-)

  Tänkte också på Pippis kappsäck när jag såg den. Synd att den inte var laddad med guldmynt också, det hade varit en fin bonus :-D

  Gillad av 1 person

  1. Visst är den! Jag gillar den! En hög med guldmynt hade varit fint :)

   Smart att ha med en liten kylväska, det skall jag kolla upp inför resan till Gotland. För en gångs skull tror jag dock att vi inte kommer att bila runt så mycket, utan vara mer stilla på olika platser. Vi får väl se hur det går, jag som alltid vill vidare och se mer när vi reser.

   Gilla

 2. Bagasi får verkligen valuta för pengarna – jag menar väskan – här på din blogg. Fantastiskt fina bilder, och än en gång hoppas jag att företaget använder fotona i sin marknadsföring.
  Håller förresten helt med dig om att ”man får vad man betalar för”. Jag föredrar också kvalitet som jag gärna betalar för.

  Gillad av 1 person

  1. Kul att du gillar bilderna :) Jag gillar inte att leta efter varken kläder eller saker som jag behöver, så när jag hittar något jag gillar håller jag fast vid det. Jag insåg i dag att min ridhjälm är minst fjorton år gammal, och mina ridbyxor lika gamla. Men jag gillar dem och de fungerar, så jag fortsätter att använda dem ett tag till. Likadant med väskan antagligen, den kommer jag att använda resten av mitt liv. Litet sugen blev jag ändå på ett par andra saker hos Bagasi,som MacBookfodralet och en skötväska som man kan använda som en kameraväska.

   Gilla

  1. Jag håller med, visst är den snygg! Inte den billigaste, men å andra sidan är det nedsatt pris just nu och så kommer den ju att hålla i evighet. Man kan ju önska sig i present eller julklapp också. Jag har sett några andra väskor hos dem som kommer att stå på min önskelista i jul. Hoppas att du mår bra nu? Jag läste i din blogg att du fått antibiotika. Jag har haft samma problem som du, men för mig hjälpte det tack och lov med att dricka massor med vatten med pressad citron.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.