Recension: Annas Mat av Anna Bergenström

Jag älskar kokböcker. När jag var femton önskade jag mig en kokbok i julklapp, och fick den klassiska Rutiga Kokboken, om ni minns den? Jag läste den som om den var en spännande roman.

Och jag testlagade en hel del recept. Mamma var alltid nöjd (såklart, hon fick ju avlastning i köket), men pappa och mina bröder var mindre nöjda när jag envisades med att testa nya recept. Ett par av de rätter jag först gav mig på var färserad nötbringa och gäddqueneller. Jag minns inte hur det smakade, men jag kan ju gissa, helt nybörjare som jag var i köket…

I går fick jag hem den senaste av Anna Bergenströms kokböcker. En reviderad och rejält utökad version av hennes tidigare baskokbok, som jag verkligen älskat. Anna Bergenström skriver kokböcker på ett sätt så att det är ren njutning bara att läsa dem. Ett av mina favoritrecept är på Eksta pepparkakor, och som tur var fanns det med i den här nya upplagan.

Receptet på pepparkakorna kommer strax!

En reaktion till “Recension: Annas Mat av Anna Bergenström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.