En rosa jul…

rosa gran

För två år sedan lät jag mig övertalas av barnen att ge dem en egen rosa gran. Nu måste jag genomlida hela december med något så otraditionellt som den här granen…
.

jasmine

Ibland undrar jag om jag är alldeles för tillåtande. Men jag brukar ganska snabbt komma fram till att alla har rätt till sin egen stil, och varför måste julen vara röd, grön och vit? Om barnen vill ha en rosa jul, så varför inte! Julkulorna är ju ganska fina. Dem köpte vi på Disney Store när vi var i New York.
.

musse pigg

Den här snögloben älskar barnen. Rejält amerikansk, eller hur? Också från Disney Store.

Jag förlorade litet av julstämningen när vi klädde den rosa granen i dag. Men stämningen kommer nog tillbaka när vi åker till skogen och hugger en äkta gran som vanligt. En gran som blir alldeles för hög i år igen, så att det inte får plats en stjärna i toppen, men som doftar underbart. Och så får alla den jul som just de önskar.

Hoppas ni har en mysig fredagkväll med snö och adventsstämning ♥

.

Ps. I dag fick jag mitt träningsprogram från PT Olga Rönnberg – wow, säger jag bara!! Hon har verkligen tänkt att jag skall forma till kroppen rejält. Jag är så glad och peppad till max! Jag lovar att berätta mer, men nu är det dags att förbereda middagen. Parmalindad fläskfilé med balsamsås.

2 reaktioner till “En rosa jul…

  1. Den granen ville min son också ha för två år sedan :-) Jag gillar snögloben och kulorna med det amerikanska stuket, vissa år är min gran full med Snobben som är min favorit.

    Trevlig helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.