Snabblunch och – 1,5 kg

köttfärsbiffar

Köttfärsbiffar, enkelt gjorda av nötfärs, ägg, kalvfond, dijonsenap, salt och peppar. Det är allt. Till det grönsaker och mitt favorittillbehör numera; kvarg blandat med fransk senap. Här är det varianten som kallas provencale. Riktigt gott..!

Jag har stått still i vikt i flera veckor nu, men i går när jag vägde mig hade jag plötsligt gått ned 1,5 kg. Totalt fyra kilo sedan jag började med PT Olga Rönnbergs tränings- och kostprogram för tre månader sedan. Och jag äter hela tiden – det passar mig bra ;)

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.