Helgbilden v. 24

leistra

Jag har börjat säga sådana fraser som de, som jag tyckte var gamla, sade när jag var liten. ”Vad snabbt tiden går, jag hinner inte med.” Eller ”vad stor hon har blivit”. Eller som nu: ”det känns som det var i går”.

Leistra blir snart tre år. Hästars ålder räknas egentligen från årets första dag, men eftersom Leistra föddes sent för att vara häst, räknar jag hennes ålder från det datum hon föddes. Nämligen den 1 juli 2012.
.

leistra 1 dag

Jag är så glad att jag fick möjlighet att fota den här bilden. Det är så många minnen kring det här ögonblicket. Ni som följt mig i min blogg vet att vi väntade och väntade på att Glaeda skulle föla. Jag tittade till henne vid elva på kvällen innan jag gick och lade mig. Allt verkade lugnt. Vid ett på natten hörde jag en hund som skällde och sprang ut för att se att den inte kommit in i hagen. Det var dimmigt, men visst var det något litet som stod där, bredvid Glaeda… Det var det. När Glaeda blev lämnad i fred passade hon på att föla ensam. Så brukar hästar göra. Leistra fick se dagens ljus. För tre år sedan ♥

Titta gärna in hos Marit, där har många fler laddat upp helgbilder.

.

 

7 reaktioner till “Helgbilden v. 24

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.