Olgas mat: för aktiva kvinnor – hur bra är den?

olgas-mat-omslag

Från och med i dag skickas Olga Rönnbergs nya bok ut till dem som har beställt den; Olgas mat: för aktiva kvinnor. 143 sidor med recept och praktiska tips. Jag har fått möjlighet att läsa och recensera den, så fram till recensionsdatumet den 10 januari kommer jag att laga mat ur Olga Rönnbergs bok och lägga upp bilder och mina omdömen här i bloggen.
.

olgas-frukost-1

Det här är till exempel en frukost som rekommenderas i boken. Gröt med bär och ägg.

Jag kommer att testlaga

* blåbärsplättar
* plättar på sötpotatis
* pestowrap
* fitnessrårakor
* supersnabb tomatsoppa med räkor
* laxpizza
* fitnesspytt och…
* … kyckling med mangosås, som är rekommenderade rätter i boken. Titta gärna in igen om ni vill se resultaten och läsa vad jag tyckte. Den 10 januari kommer jag att recensera boken som helhet.

Boken kan beställas från Olga Rönnbergs företag Mamma Fitness, från Bonnier Fakta och den kan även beställas från Bokus, CDON och Adlibris. Och jag skulle gissa att den finns i de allra flesta bokhandlar.

2 reaktioner till “Olgas mat: för aktiva kvinnor – hur bra är den?

 1. Sorry tjejen, men sådana böcker är då absolut inte ”min cup of tea”. Har aldrig varit, då jag inte gillar sådan ”hälsomat” helt enkelt. För mig är det mera Jamie Oliver som gäller;-) Ja, även han följer ju hälsotrenden, men mera ”normalt” om man säger så.

  Men jag kikar gärna in hos dig för att se dina fina foton. Matfotograf – skulle det inte vara nå’t för dig:-)

  Gillad av 1 person

  1. Vi får se vilka recept som valts till den här boken, men Olga Rönnbergs filosofi är att det skall vara just vanlig mat, inga konstigheter. Man avstår inte kolhydrater, man avstår inte fett och inte protein. Man äter för att orka med livet helt enkelt. Men som sagt, bilder kommer under de närmaste två veckorna, vi får utvärdera både du och jag :)

   Ps. Matfotograf räcker inte riktigt för mig, jag vill ä t a maten också ;) Men tack för fin kommentar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.