Äppelsmoothie med smak av äppelkaka

Receptet kommer från Mamma Fitness/PT Online
Receptet kommer från Mamma Fitness/PT Online

Till mellanmål mixade jag ihop ett äpple skuret i bitar, kvarg, yoghurt, havregryn, kanel och kardemumma. Jag hade önskat litet mindre tjock konsistens, så att den var drickbar, men smaken var väldigt god. De äppelkakor jag har ätit har varit betydligt sötare eftersom de brukar innehålla mängder med socker, därför föredrar jag den här smoothien :)

Till en portion
1 dl kesella/kvarg 0,3 %
1 litet äpple med skal
Kanel efter smak
Kardemumma efter smak
1 dl yoghurt naturell, 3 %

Näringsinnehåll
Protein: 14,9 g
Kolhydrater: 24,6 g
Fett: 4 g
Kcal: 204

6 reaktioner till “Äppelsmoothie med smak av äppelkaka

 1. Svar: Men då borde du ju få betydligt fler kommentarer tycker jag. Skrev ju om statistik på min blogg igår – inspirerad av bloggen Freedomtravel.se, som också utvärderade sina besök/sidvyer under 2016.
  Håller mig nog ifrån statistik. Kvantitet är totalt oviktigt tycker jag – antal sidvyer – so what! Det är inte antalet kommentarer heller som gäller utan kvaliteten på kommentarerna. Ja, det är då vad jag tycker.

  Gillad av 1 person

  1. Jag bryr mig inte heller så mycket om statistik, jag skriver om det jag själv är intresserad av. Men en viss fördel är det att ha så många läsare som möjligt – ju fler läsare, desto fler böcker får jag från förlagen att recensera :)

   Att jag inte får fler kommentarer tror jag beror på att de flesta klickar in hos mig för recepten och/eller bokrecensionerna, och de gör det utan att kommentera. Jag har ett litet gäng som jag följer regelbundet (bland annat du förstås) och som följer mig tillbaka, vi kommenterar varandras inlägg därför att vi (gissar jag) är mer intresserade av personen bakom bloggen än vad de är som är ute efter recept och/eller bokrecensioner.

   Gilla

  1. Jag blev själv litet nyfiken på vad jag har för blogg egentligen ;) Jag tycker ju att jag skriver om det som jag är mest intresserad av just för stunden, och att det är en blandning av olika ämnen, men går man efter vad antalet visningar säger sedan bloggstarten 2011 så är det här en matblogg, tätt följt av bokblogg :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.