Matplats (10/365)

matplats

I dag lagade jag en väldigt enkel och god grönsakssoppa ut boken Hjärtvänlig mat. Smakerna kastade mig tillbaka trettiofem år i tiden, till min mammas matlagning. Jag passade på att fota till fotoutmaningen när jag ändå var igång. Så här ser det ut där jag oftast fotar mat, i vårt vardagsrum, eller sal som det kallades när huset byggdes.

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på olika teman!

8 reaktioner till “Matplats (10/365)

    1. Tack :) Jag är bara enormt intresserad av mat, har varit det sedan tonåren. Det senaste året har jag dessutom fått recensionsexemplar av nyutkomna böcker från olika bokförlag, och då recenserar jag dem till ett visst datum. Är det kokböcker brukar jag testlaga en del rätter ur dem också, inte för att jag behöver det, men för att jag tycker att det är så roligt :)

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.