Skip to content

Matplats (10/365)

13 februari, 2017

matplats

I dag lagade jag en väldigt enkel och god grönsakssoppa ut boken Hjärtvänlig mat. Smakerna kastade mig tillbaka trettiofem år i tiden, till min mammas matlagning. Jag passade på att fota till fotoutmaningen när jag ändå var igång. Så här ser det ut där jag oftast fotar mat, i vårt vardagsrum, eller sal som det kallades när huset byggdes.

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på olika teman!

8 kommentarer leave one →
 1. 16 februari, 2017 05:45

  Tjusigt. Jättefint komponerat.

  Gilla

 2. 14 februari, 2017 04:42

  Blir oerhört inspirerad av dina matbilder.

  Gilla

 3. 14 februari, 2017 11:51

  Vackert och inbjudande.

  Gilla

 4. 14 februari, 2017 06:54

  Så fin matplats! Snyggt arrangerat och de är mycket snygga dessa orreforsljusstakar!

  Gilla

 5. 13 februari, 2017 07:55

  Så snyggt arrangerat och fotat! Man blir riktigt sugen när man ser dina bilder på mat! 🙂

  Gilla

 6. 13 februari, 2017 07:25

  Jobbar du med mat eller ? Spännande i så fall. Eller är det med böcker? Du fotar både så fint.

  Liked by 1 person

  • 13 februari, 2017 07:30

   Tack 🙂 Jag är bara enormt intresserad av mat, har varit det sedan tonåren. Det senaste året har jag dessutom fått recensionsexemplar av nyutkomna böcker från olika bokförlag, och då recenserar jag dem till ett visst datum. Är det kokböcker brukar jag testlaga en del rätter ur dem också, inte för att jag behöver det, men för att jag tycker att det är så roligt 🙂

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: