Tematrio – från/i havet

Temat för Lyrans trio den här veckan är att: berätta om en bok/dikt/text vars titel innehåller något från havet (eller annat vatten)!

 

Min trio blev tre fantastiska böcker som jag rekommenderar er alla att läsa, de är några av mina absoluta favoriter. De har alla tre viktiga budskap, de berör och är dessutom fint författade.

Tårar i havet har jag recenserat här, och Pingvinlektionerna här. Den gamle och havet har jag inte läst sedan jag var tonåring, men nu när jag såg den i bokhyllan blev jag sugen på att läsa den igen.

Andra trios på samma tema kan ni läsa om hos Lyrans Noblesser!

 

9 reaktioner till “Tematrio – från/i havet

  1. Svar: Jag tycker att Åsa Larsson böckerna är bättre och inte lika uppenbara som tvserien, dessutom har böckerna ett större djup med alla karaktärer och även vad som ligger bakom morden. Jag tyckte serien kändes rätt platt och har inte fastnat för karaktärerna heller…

    Gillad av 1 person

  2. Tårar i havet stod jag och höll i på biblioteket sist men hade då lite för många böcker och bestämde mig för att spara den till nästa gång =) Pingvinlektionerna var en så charmig och fin liten bok, blev riktigt förtjust i den =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.