Någon har koll på ditt liv (1/365)

Shelly har koll på mig

Fortsätt att hålla koll på varandra och bry er om varandra. Plötsligt fattas någon oss, och det kan gå så väldigt snabbt. I dag fick jag veta att en nära väns mamma blev sjuk efter jul, fick andningssvårigheter och nu gått bort i covid-19…

♥ ♥ ♥

16 reaktioner till “Någon har koll på ditt liv (1/365)

 1. Visst är det otäckt med denna pandemi, det är både overkligt och sjukt verkligt på samma gång. <3 Jag har stora förhoppningar på att kunna umgås igen när vaccinet fått göra sitt. Väldigt varm och fin bild på fina Shelly och så roligt att du också är med igen. Jag upptäckte att jag bara tagit några få foton med systemkameran ifjol, då jag helt kom av mig och gjorde allt annat än att fota, så för mig blir det också en blandning mellan "fina" och vardagsfoton i år. Sköt om dig/er! <3

  Gillad av 1 person

  1. Vi får verkligen hoppas att vaccinet hjälper till att stoppa detta. Vissa, inklusive mina föräldrar, har inte kunnat ha besök inomhus sedan pandemin startade, och inte besökt andra inomhus. Som tur är bor vi i släkten nära varandra, så vi kan ses utomhus, men tänk de som bor i lägenhet utan balkong, det skulle verkligen kännas som ett fängelse att hålla sig isolerad så här länge.
   Samma för mig, jag fotade i princip allt med mobiltelefonens kamera förra året. Kram ♥

   Gillad av 2 personer

  1. Ja, hon håller sig alltid nära mig så att hon inte missar något jag tar mig för :)
   Hemskt med viruset, det känns surrealistiskt, men ändå var det tydligen väntat, att det skulle bli en pandemi förr eller senare.

   Gillad av 1 person

 2. Så du har hoppat på 365 photos igen! Jättekul, för du deltog väl för några år sedan, eller minns jag fel?!
  Tyvärr är det snart så att alla känner någon som känner någon som gått bort i Covid-19. Det är så ledsamt…

  Gillad av 2 personer

  1. Under våren kände jag ingen som drabbats, men nu är det många runt oss som blivit sjuka. Min väninnas mamma är den första jag känner som gått bort, så hemskt.
   Man måste försöka se det positiva i livet ändå, och att vara med i fotoutmaningen i år igen är ett sätt för mig. Det skall bli kul, och förhoppningsvis tar jag fler bilder i år :)

   Gillad av 1 person

  1. Tack! Så här brukar det kunna se ut när jag läser och Shelly är med mig.
   Ja, det är hemskt hur livet kan förändras från den ena dagen till den andra. Det är visserligen en klyscha, men man måste verkligen ta tillvara på varje dag.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.