Dimma och magiskt ljus klockan 04.30

I morse följde jag med på en golfrunda på Johannesbergs golfbana mot önskemålet att vi skulle vara på banan klockan 04.30, så att jag skulle få möjlighet att fota i dimman och i ljuset från soluppgången. Bara Patrik och jag, en örn och några änder var vakna. Mysigt!

Där borta i dimman står flaggan.

Det här är nog den bild jag blev mest nöjd med. Solen är på väg upp och ser ut som tagen ur filmen Melancholia (handling: en planet närmar sig och kommer att krocka med jorden, som brinner upp… japp, precis så läskig och hemsk är den, men väldigt, väldigt bra). De mjuka kullarna och Patrik som en silhuett mot dimman i bakgrunden.

Dagarna bara försvinner, jag hinner inte med allt jag vill. Men jag har ändå gjort en hel del i sommar, som att jag åkte ensam till Islandshäst-SM förra veckoslutet och bodde på en otroligt fin herrgård, åt en fantastisk trerättersmiddag och hade det väldigt bra. Och så har vi firat en 70- och en 75-årsdag, jag har tränat vidare och även hunnit med ett pass med min PT, besökt Vikingabyn och varit på bio: Sista brevet från din älskade. Bilder kommer.

Hoppas ni också har det bra!

6 reaktioner till “Dimma och magiskt ljus klockan 04.30

 1. Bilderna är helt magiska! Hoppas ni hade en fin stund tillsammans. Roligt att du kom iväg på SM själv. Ibland är det lätt att avstå om ingen hänger på. Starkt att hålla igång träningen. Jag måste ta tag i styrketräningen. Blir mest löpning och promenader. Hoppas vi kan ses snart! Kram och ha det gott!

  Gilla

 2. Helt fantastiska bilder! Och absolut värt att stiga upp i denna arla morgonstund för att fotografera. Jag hade också gjort det. Om jag nu visste att det skulle vara dimma.
  Stort tack för att du delar med dig.
  (Men som golfspelare kan det ju vara knepigt att urskilja hålen)

  Gilla

 3. Måste medge att bilderna är magiska, men att gå upp mitt i natten för att fota dimma – nej, inte min grej. Du kan ju alltid gå på en ”solnedgångsrunda”, den kanske också ”skapar” dimma;-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.