Min måltidsplan från PT Olga Rönnberg

I dag fick jag min måltidsplan, och det var verkligen en väckarklocka..!

Jag fick feedback på hur jag äter i dag. Det har jag registrerat exakt efter vikt och mängd i programmet hos Mamma Fitness/PT Online under ett par veckor. Jag har själv kunnat konstatera att jag äter för litet kalorier per dag. Men enligt dietisten Malin Forslund, som arbetar för Olga Rönnberg, var det inte bara för litet utan alldeles för litet. Dessutom äter jag för litet kolhydrater, och kolhydrater menade Malin Forslund att jag inte behövde vara rädd för att äta. Kolhydrater behövs för både hjärnan och musklerna. Jag tänker följa de riktlinjer jag får till punkt och pricka, jag är nyfiken på vad jag kan nå för resultat med proffshjälp på det här sättet! 

Jag fick också massor, massor med recept som är beräknade efter just mina förutsättningar. I dag provade jag en rekommenderad lunch, som jag ärligt talat tyckte lät väldigt spartansk och pytteliten. Men så fel jag hade! Supergott, fräscht och mättande – det här kommer jag att äta många gånger!

Mitt kaloribehov är 1595 kcal per dag, och beräknat utifrån det innebär en portion Rostbiff med sallad på mathavre:
92 g rostbiff
38 g mathavre
4 halverade körsbärstomater
1/2 avokad0
30 g spenat
Salt och peppar

Kosten är A och O för att få resultat, så därför är det fokus på det den här första veckan. Mitt träningsprogram kommer nästa vecka.

Titta gärna in här om ni vill se hur det går!

 

4 reaktioner till “Min måltidsplan från PT Olga Rönnberg

  1. Ser så gott ut när du lägger upp din mat.. jag får det aldrig att se sådär aptitligt ut…
    Gillar Olgas Tänk.. men jag vet hur jag är.. online PT är inget för mig.. jag behöver någon som handgripligen ilsket släpar iväg mig att träna och helst borde jag ha en kock också..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.