Mått och vikt efter fyra veckor hos PT Olga Rönnberg

Den 22 oktober fick jag tillträde till Mamma Fitness’ webbsida där jag registrerar allt jag äter, hur jag tränar, mina mått och vikt.

Vikten har verkligen pendlat. När jag började registrera varenda liten tugga jag åt av någonting gick jag ned i vikt. Sedan upp och så tillbaka igen. Jag tror att det kan bero på att jag tränat ganska mycket styrketräning. Muskler väger ju mer än fett.

Totalt under fyra veckor har jag bara genom att träna som vanligt och tänka på vad jag äter och registrera allt, alltså innan jag fått min måltids- och träningsplan:

♥ …gått ned 2,5 kg
♥ …minskat 4 cm i midjan
♥ …minskat 3 cm på rumpan
♥ …minskat 2 cm på överarmarna

Jag är jättenöjd med de möjligheter man har på Olga Rönnbergs webbsida. Och jag är riktigt nöjd med de resultat jag nått hittills. För två år sedan gick jag ned tio kilo på kort tid. Då vägde jag lika mycket som nu, men hade inga tydliga muskler. Minns ni den där bilden jag lade upp på tre rumpor för ett tag sedan? Jag har nästan haft den första, och jag har haft den andra. Men nu är det dags för den tredje!

Jag mår toppen av hur jag äter och tränar nu, så det i sig är en anledning att fortsätta. Sedan måste jag ju erkänna att det här har blivit litet av ett roligt projekt. I hur bra form kan jag komma som 43-åring, med proffshjälp av PT Olga Rönnberg och hennes dietist Malin Forslund?

3 reaktioner till “Mått och vikt efter fyra veckor hos PT Olga Rönnberg

  1. Grattis vad kul att du känner att det går åt rätt håll. Men i mina ögon så behöver du inte alls gå ner och bli ”smalare” . ha muskler och vara vältränad är ju kul. Kram

    Gilla

    1. Tack Therese! Ja, det är att komma i form som är målet. Att bara vara smal strävar jag absolut inte efter. Utseendemässigt tycker jag att det är finare att vara litet rund än att vara pinnsmal. Men jag älskar ju mat och att träna, så det skall bli roligt att se i vilken form jag kan komma som 40-plussare om jag får hjälp med att styra upp vad jag äter och hur jag tränar :) KRAM och trevlig helg!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.