Bokbloggsfråga v. 31 – Hyllvärmare

Veckans bokbloggsfråga i barnboksbloggen:

”Handen på hjärtat nu: hur ser det ut med dina hyllvärmare? Har du många olästa böcker i din bokhylla som du har dåligt samvete över, eller tillhör du de som faktiskt hinner läsa i samma takt som nytillskotten dyker upp i bokhyllorna?”

 

rec ex

Det småroliga är hur naivt jag tänkte för någon månad sedan… Jag hade gått igenom katalogen över höstens böcker, skrivit ned alla favoriterna månad för månad, och insåg att det var en ganska överkomlig mängd böcker ändå. Tänk om jag faktiskt skulle kunna vara i fas från och med nu, och hinna med att läsa alla boknyheter som jag blir nyfiken på?

Men det är nog bara att inse att så inte kommer att bli fallet, och jag tycker att det är bokbloggarna som är främsta orsaken till det. Det är där jag ser och läser om fler böcker, utöver dem jag själv fokuserat på, och lägger till fler och fler till att-läsa-listan. För att inte tala om recensionsexemplaren som det är så roligt att bli överraskad av! I dag landade de här två böckerna i brevlådan. Mattias Edvardsson har varit så generös och skickat mig ”En nästan sann historia” som jag har stora förväntningar på, och från B. Wahlströms förlag fick Isabella och jag ”Var du än är” som verkar vara en både tänkvärd och fin bok. Recensionsexemplaren prioriterar jag såklart framför hyllvärmarna, och så fortsätter det på samma sätt. Nyheter går före hyllvärmare. Men det är ingenting jag mår dåligt över, tvärtom, jag gillar att omges av böcker ;)

Här finns svar från andra bloggare på veckans bokbloggsfråga. Klicka gärna in och läs!

 

 

11 reaktioner till “Bokbloggsfråga v. 31 – Hyllvärmare

  1. Böcker är härligt i alla former. Men man skulle behöva ha minst dubbelt så många timmar på dygnet för att hinna läsa allt det man vill :)
    Jag skulle gärna vilja vara med i den blogg som har barnboksbloggen men har inte riktigt förstått hur jag går med i den eller hur man anmäler sig. Kan du tipsa ?

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.