Recensioner på gång under mars

Jag tror inte att jag läst böcker från så många olika genres under samma månad tidigare. Det är barnböcker för riktigt små barn, böcker för litet äldre barn, skönlitterära romaner, deckare, essäer, diktsamlingar, kost- och hälsoböcker och en faktabok.

Några böcker har jag redan läst och recenserat i tidsinställda inlägg för bloggen. Till på fredag har jag till exempel recenserat Liane Moriartys nya bok Andras vänner och de tre ljuvliga små barnböckerna av Beatrix Potter. Lotta Lundgrens kokbok är faktiskt helt fantastisk. Jag har bakat och lagat mat från recept ur hennes humoristiska kokbok, jag skall visa er snart här i bloggen. I kväll hoppas jag hinna recensera Saker jag hade velat veta när jag var 15. En antologi med sjutton kvinnor som skriver om vad de velat säga till sig själva som femtonåringar – jag gillar idén! Kvinnor som Bodil Malmsten, Anna Hedenmo, Sabina Ddumba, Mia Skäringer, Clara Lidström med flera. Det borde väl passa på den Internationella kvinnodagen! Övriga recensioner kommer under de närmaste veckorna.

Ha en fin dag, och ta det lugnt i trafiken! Enbart här i mina hemtrakter kring Arlanda inträffade fyra stora trafikolyckor i går på grund av halkan. Under snön som vräker ned är det ren isgata på många ställen.

 

 

 

5 reaktioner till “Recensioner på gång under mars

 1. Lotta är underbar! Jag följde henne redan på bloggen (boken innehåller ju bloggtexter), var med och röstade fram omslagsbilden och kunde förbeställa kokboken när den var sprillans ny. Fint dedicerad är den ;-)
  Favoritrecept ur boken är savojdolmarna – men jag gör dem som pudding.
  Hon har två andra recept som inte är med o boken men som är stående favoriter här hemma. bara jag tänker på dem vattnas det i munnen …

  Gilla

 2. Redan när jag hade kommit till din text ”om de 17 kvinnorna” tänkte jag på den internationella kvinnodagen idag. Och sedan skrev du det själv;-)

  Det är halt ute trots plusgrader, inte bara på vägarna utan även på trottoarerna. Var i stan idag och beundrade alla gamla pensionärer som vågade sig ut med sina käppar och gångstavar…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.