Skip to content

Böcker att läsa och recensera i september

9 september, 2016

september

Det är en fantastisk bokhöst med så många spännande böcker som jag får möjlighet att läsa! Det här är några av dem som hittills skickats från förlagen och som jag skall recensera den här månaden. Fler är på väg, bland annat två deckare och en ungdomsbok. I dag fick jag dessutom en bok i digital version – Jan Guillous nya bok Äkta amerikanska jeans. Det blir första gången jag läser en digital bok, vi får se hur jag gillar det.

Om ni undrar varför jag inte hör av mig och inte svarar i telefonen under september, så förstår ni varför… 😉

14 kommentarer leave one →
 1. 10 september, 2016 11:47

  Många böcker att läsa. De passar också väldigt bra ihop färgmässigt. 🙂

  Liked by 1 person

 2. 10 september, 2016 07:08

  En skaplig hög böcker. Känner inte till titlarna, hoppas dom är bra. Fin sheltie på ditt instagram här intill, har två sådana själv, en sobel och en trefärgad – underbara hundar! Nåja, vår gamla bondkatt är fin han också, gillar att putsa hundarna på huvudet, d.v.s. där pälsen är lagom kort för katt-tvätt. 😀
  (http://ibokhyllan.blogspot.se/)

  Liked by 1 person

  • 10 september, 2016 07:22

   Har du också Sheltiesar! Visst är de underbara 🙂 Vi hade också en bondkatt tills helt nyligen när han blev överkörd. En otroligt fin personlighet, det blev tomt utan honom. Du har inget konto där du lägger upp bilder på hundarna?

   Gilla

 3. 9 september, 2016 07:08

  Tårar i havet vill jag läsa

  Liked by 1 person

  • 10 september, 2016 02:52

   Ja, den tror jag är väldigt bra. Bygger på en sann händelse, så extra hemsk just därför.

   Gilla

 4. 9 september, 2016 07:03

  Här ser jag mest fram emot dina recensioner av ”Björnstad” som inte låter ett dugg i stil med ”En man som heter Ove”… , åsså ”Djupgraven” såklart.

  Liked by 1 person

  • 10 september, 2016 02:54

   Ja, den boken blev jag nyfiken på innan jag såg att det var Fredrik Backman som skrivit den. Ove-boken har jag inte läst, men filmen var ingenting extra tyckte jag. Den här boken, Björnstad, tror jag mycket mer på 🙂 Djupgraven har Bella redan läst och hon är lyrisk.

   Gilla

 5. 9 september, 2016 04:05

  Ser att du har mycket att se fram mot och att läsa 🙂 Fler timmar på dygnet kanske skulle vara välkommet 🙂 Hoppas att böckerna kommer att vara bra.
  Trevlig helg !

  Liked by 1 person

 6. 9 september, 2016 03:55

  en rejäl bunt!

  Liked by 1 person

 7. 9 september, 2016 03:01

  Hm, det här får mig att misstänka att det är Björnstad som ligger och väntar på mig nere på posten. Frågan är om jag ska snöra på mig skorna och rusa ned…

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: