Böcker att läsa och recensera i september

september

Det är en fantastisk bokhöst med så många spännande böcker som jag får möjlighet att läsa! Det här är några av dem som hittills skickats från förlagen och som jag skall recensera den här månaden. Fler är på väg, bland annat två deckare och en ungdomsbok. I dag fick jag dessutom en bok i digital version – Jan Guillous nya bok Äkta amerikanska jeans. Det blir första gången jag läser en digital bok, vi får se hur jag gillar det.

Om ni undrar varför jag inte hör av mig och inte svarar i telefonen under september, så förstår ni varför… ;)

14 reaktioner till “Böcker att läsa och recensera i september

 1. En skaplig hög böcker. Känner inte till titlarna, hoppas dom är bra. Fin sheltie på ditt instagram här intill, har två sådana själv, en sobel och en trefärgad – underbara hundar! Nåja, vår gamla bondkatt är fin han också, gillar att putsa hundarna på huvudet, d.v.s. där pälsen är lagom kort för katt-tvätt. :D
  (http://ibokhyllan.blogspot.se/)

  Gillad av 1 person

  1. Har du också Sheltiesar! Visst är de underbara :) Vi hade också en bondkatt tills helt nyligen när han blev överkörd. En otroligt fin personlighet, det blev tomt utan honom. Du har inget konto där du lägger upp bilder på hundarna?

   Gilla

  1. Ja, den boken blev jag nyfiken på innan jag såg att det var Fredrik Backman som skrivit den. Ove-boken har jag inte läst, men filmen var ingenting extra tyckte jag. Den här boken, Björnstad, tror jag mycket mer på :) Djupgraven har Bella redan läst och hon är lyrisk.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.