Midsommar med frukost i det gröna, gosiga hundvalpar och nya böcker

Midsommar firade jag med familjen och släkten, och Johannas valpar som fick vara med en stund.

Jag plockade schersmin som doftar ljuvligt som smultron, toppklockor och salvia i trädgården och band ihop till en bukett med ett blågult band.

Doftschersminen blommar intensivt under en kort period nu i slutet av juni, så jag knipsar av kvistar och sätter i vaser inomhus också, för att kunna njuta av dem så mycket som möjligt innan de blommat ut.

Unghingstar på grönbete.

Något av det bästa med sommar – frukost utomhus till ljudet av surrande bin och svag vind! Jag har fått hem en del nya böcker, och det här är en av dem. Första delen i en helt ny deckarserie av Anders de la Motte och Måns Nilsson; Morden på Österlen. Döden går på visning. En pusseldeckare som utspelar sig bland skånska gårdar, slott och blommande rapsfält, den ser jag fram emot att läsa!

Litet ovanligt val av duk, med gamla veteranbilar och registreringsskyltar, men jag gillar den!

Shelly och pionerna.

Det här är de böcker jag planerat att läsa den närmaste tiden. Två är redan utlästa, så recensioner kommer inom kort. Efter all avancerad juridisk litteratur var det skönt att bara nöjesläsa, så jag läste ut böckerna på ingen tid alls.

Så fin utsikt från huset, jag ledsnar aldrig på den ♥

4 reaktioner till “Midsommar med frukost i det gröna, gosiga hundvalpar och nya böcker

 1. helt underbart kan väl inte bli så värst mycket bättre eller
  vad hittar du på på sommaren o så då annars?
  läser förstår jag men annars
  I dag tvättar jag o städar lite här hemma o så ska jag baka hallonrutor i långpanna om en stund

  Gilla

 2. Vilken skön midsommar! Och dina omgivningar är ju så fina. Hästarna, de små valparna och även Shelly är så fina. Tack för fler boktips och jag ser förstås fram emot dina recensioner.
  Önskar dig fina dagar.
  Kram

  Gilla

 3. Helt underbara bilder från ”landet” – selfien ingår:-) Hundvalparna är sååååå söta – att titta på alltså, likaså hästarna. Kul att Anders de la Motte startar upp en helt ny serie böcker. Tyckte just att senaste boken ”Våroffer” var aningen avslagen, eller så är jag bortskämd;-)
  Din vaxduk är helt i min smak, älskar sådana annorlunda dukar:-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.