Skip to content

Härliga oktober

5 november, 2015

oktobercollage

Oktober fortsatte att vara nästan lika varm och vacker som september. Löven började falla av träden, men det blev inte varken regnigt eller kallt, utan mer som en vacker sensommar.

Jag skjutsade som vanligt barnen till och från skolan, till flöjtlektioner och till danslektioner. Tjejerna tävlade i sina lag mot de andra skolorna i handboll. En vanlig vecka kör jag 42 mil för att barnen skall komma till skolan och till sina aktiviteter. Under oktober hade Bella och Jackie en veckas höstlov, och då åkte vi ingenstans. Pyjamas hela dagarna, lyxigt 🙂

Under oktober hann vi med att träffa både släkt och vänner vid flera tillfällen och Patrik och jag började plöja avsnitt efter avsnitt i den politiska dramaserien House of Cards. Kevin Spacey är lysande som vanligt i huvudrollen, liksom Robin Wright.

Så här har vår månad varit, hoppas att oktober varit lika fin för er!

 

 

5 kommentarer leave one →
 1. 5 november, 2015 06:17

  Låter verkligen som en väldigt bra oktober 🙂 Önskar dig en MINST lika fin november!

  Liked by 1 person

 2. 5 november, 2015 04:46

  Låter som en perfekt oktober! Själv firar jag ju födelsedagsmånad hela oktober, så jag är lite ledsen att den månaden har tagit slut… 😉

  Liked by 1 person

 3. 5 november, 2015 03:13

  Men visst har oktober varit fantastiskt fin, vilket ditt collage verkligen visar. Varmt och soligt. Så sent som i tisdags var det 26 grader på balkongen när solen stod på. Jag tackar!
  Ja, det blir ju mycket skjutsande när man har aktiva barn. Tycker att det är bra att barn har olika hobbyn som de får möjlighet att känna på och utföra. Så japp, det är nog värd dina 40 mil i veckan:-)

  Liked by 1 person

 4. 5 november, 2015 12:27

  Håller med om att Oktober har varit fantastiskt härlig på alla sätt och vis. Tänkte bara tipsa dig om att önska den starkaste råsaftcentrifugen så att den klarar av lite hårt arbete! vackert collage du skapat! Gillas skarpt! ha det bäst! /Lotta

  Liked by 1 person

 5. 5 november, 2015 12:21

  Fint oktobercollage, min har mest varit grå och jag har jobbat rätt mycket. Kom att tänka på en sak ifall du missat Hobbymässan.
  Dom här har jag inte besökt men verkar ännu mer spännande än den. Borde ligga under en timma med bil från dig. Dom har stängt för säsongen men öppnar igen i vår.
  http://www.modelljarnvagenshus.se

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: